Getuigen gezocht van ernstige mishandeling

woensdag 29 juni 2016

Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij die zou hebben plaatsgevonden ter hoogte van de studentensociëteit aan de St. Canisiussingel in Nijmegen. Het incident vond plaats in de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 april. Bij de vechtpartij raakten twee 22-jarige Nijmegenaren gewond, waarvan één ernstig.

Die nacht zou er gevochten zijn tussen twee groepjes jongeren op straat. Dit moet door passanten en bezoekers van het studentenhuis zijn gezien. Eén van de gewonden liep een scheurtje op in zijn oogkas. De politie werd pas een dag later op de hoogte gebracht van het voorval. Inmiddels is er wel een buurtonderzoek gedaan en zijn enkele getuigen gehoord.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben en waarmee de politie nog niet heeft gesproken. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2016196116

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leuth | 112 alarmeringen Leuth | Goedkoop Tanken in Leuth | Supermarkten in Leuth | Weerbericht Leuth