Politie onderzoek straatroof

zaterdag 28 mei 2016

Nijmegen - De politie in Nijmegen doet onderzoek naar een straatroof in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 mei. Een 21-jarige man uit Nijmegen raakte hierbij lichtgewond.

De man liep tussen 04.00 en 04.15 uur op het Joris Ivensplein ter hoogte van de Veemarkt in Nijmegen toen hij door drie mannen werd benaderd. Ze eisten zijn telefoon en de portemonnee en sloegen het slachtoffer.  

Toen zij de telefoon en de portemonnee van het slachtoffer hadden gekregen, gingen de mannen er vandoor. De mannen stapten in een auto die klaar stond aan het Joris Ivensplein en reden weg. Het slachtoffer hield pijnlijke plekken en bulten op door de klappen.

Signalement

Het slachtoffer omschrijft de verdachten als drie mannen met een getinte huidskleur. De mannen waren rond de 25 jaar en ongeveer 1.80m lang. Eén van de mannen had aan de zijkant opgeschoren haar en bovenop iets langere krulletjes.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Mensen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie op nummer 0900 8844.

2016261671

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leuth | 112 alarmeringen Leuth | Goedkoop Tanken in Leuth | Supermarkten in Leuth | Weerbericht Leuth